donderdag 10 maart 2011

Wat een dag..!

Vandaag begon met een bezoekje aan de dermatoloog. Ieder jaar alle moedervlekken laten controleren, want er is er ooit één geweest die onrustig was. Bij de dermatologie wordt je altijd in een hokje gestopt voordat de dokter komt, dat vind ik nooit zo fijn, want soms kan het heel lang lijken dat je daar zit te wachten, omdat je niemand ziet en de muren komen op je af zo klein. Maar! Dit keer was de dokter er heel snel, dus dat viel mee! Alle moedervlekken goed bekeken en het was een bond gezelschap maar allemaal prima, dus over een jaar terug komen. :)

Naar huis gereden en even koffie gedronken. Daarna naar het dorp gereden en een heerlijk broodje gegeten! Stokbroodje met kip,sla en satésaus. Verder nog wat kleine dingetjes gekocht en naar de bieb geweest. Toen ik weer thuis was belde ze van de heelkunde dat er een spoed duplex was geregeld en wel a.s. dinsdag. Dan moet ik dus eigenlijk gewoon werken, helemaal niet handig, maarjah, ze hebben mij er speciaal bijgezet dusja, heb niet veel keus! De woensdag daarna wilde dat ik dan kwam voor de uitslag, maar dan heb ik mijn diploma uitreiking dus dát ging mooi even niet door. Dat begreep ze ook wel! Dus na een tijdje belde ze weer terug dat ik de maandag daarop terug moest komen. Dan ben ik gelukkig vrij (mama weer niet, dus ook niet handig maar oke).

Om 16.00uur zou iemand van D.ianet komen (van de dialyse) voor informatie te geven en te kijken in ons huis waar ik het beste zou kunnen gaan dialyseren mocht het nodig zijn. Eerst stond ze in de file en daarna kon ze ons huis niet vinden, dus papa heeft haar aan de telefoon naar ons huis begeleid hahaha, kan gebeuren! Om 17.00uur was ze er dan toch. Dus even gepraat en de ruimtes te laten zien. We hadden zelf het idee om boven te gaan dialyseren, maar dan zou er wel airco moeten komen, want in de zomer is het daar echt niet te houden. Zij dacht dat je dat niet vergoed kreeg dus dat was eigenlijk niet zo'n slim plan. Waarschijnlijk dus toch beneden dialyseren, daar kan ik ook lekker naar buiten kijken en is het in de zomer lekker koel.
Rond 18.30uur was ze weer weg dus een heel gesprek.

Pff, toen ze weg was baalde ik flink! wat een k*t dialyse. Laat die draagbare kunstnier maar snel komen!! (hint om de nierstichting de sponsoren!!hihi)

We zullen zien wanneer al dit bovenstaande realiteit wordt...!

2 opmerkingen:

  1. Snap dat je er van baalt!het is ook verre van leuk!ik ben die maandag wel vrij,dus als wil kan ik mee!
    Kus Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en dat onzekere van wanneer komt wat op je af dat maakt het erg ingewikkeld en maakt je onrustig. Hopen dat je het nog een tijdje uit kunt stellen, we duimen!

    Groetjes Sabine

    BeantwoordenVerwijderen