donderdag 17 maart 2011

Leuke dag!


Gister had ik mijn diploma uitreiking. 's Ochtends moest ik nog gewoon werken, maar daarna snel naar huis gefietst, boterham gegeten en gedoucht. Daarna gingen we (pap, mam, ik) m'n zus ophalen, we waren nog geen 150m op weg of ik kwam erachter dat ik mijn schoolpasje was vergeten, dat moest ik inleveren! Dus snel terug en weer opweg hihi! We waren mooi op tijd in Eindhoven. Kregen wat te drinken en een plak cake. Daarna gingen we naar een ander lokaal waar de diploma's werden uitgereikt. Er waren denk ik zo'n 15 geslaagden. Ik was meteen als eerste aan de beurt. Mijn mentor vertelde wat leuke dingen over mij en las een stukje van mijn scriptie voor die ging over muziek, daarom kreeg ik ook van haar een voorleesboekje over muziek, heel leuk! Daarna waren mijn twee klasgenootjes aan de beurt en toen mochten we met drie├źn ons diploma ondertekenen! Ik kreeg nog een roos en toen waren de anderen aan de beurt. Was best leuk om even te luisteren. Toen iedereen was geweest gingen we weer naar het andere lokaal waar weer wat te drinken klaar stond en wat lekkers. Ik kreeg nog een roos van een docent en heb verder gezellig staan praten! Rond 17uur gingen we weer naar huis.

Thuis snel de roosjes in het water gezet en daarna gingen we eigenlijk alweer, want we gingen lekker uiteten, tapas! Daar kwam m'n broer + schoonbroer ook. Dus gezellig met z'n zessen zitten tafelen. Ondertussen werd ik ook nog super verwend! Van pap en mam had ik al een tijdje terug een mooie pandora kraal gekregen en kreeg nu ook nog een boek van Loes den Hollander. Van m'n zus en vriend kreeg ik een hele mooie bos bloemen en spulletjes om kaarten mee te maken, ook echt heel mooi! Van m'n broer en zijn vriendin (was er niet bij) kreeg ik drie hele leuke kaarsjes in holland style en toch wel het allerleukste cadeau: ik mag mee naar Zorro de musical!!!!!!!! Echt helemaal vet!
De dag was dus helemaal geslaagd! (letterlijk en figuurlijk:P)

1 opmerking:

  1. En dan is het nu dus echt helemaal afgelopen met school!! Diploma binnen en je schooltijd afgesloten. Wat ben je verwend! Heerlijk!!

    Gefeliciteerd!!

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen