zondag 10 oktober 2010

Dit weekend

Vrijdags ben ik altijd vrij, wel handig want dan kan ik mooi de hele dag huiswerk maken en heb ik het in het weekend wat rustiger! 's avonds The Voice of Holland gekeken en om 22.15uur had ik nog een optreden met de Boemelaars. Iemand werd 50. Dus daar een uurtje mogen blazen. Was wel leuk! Was het eerste optreden van dit seizoen! Zaterdag gingen papa en mama naar Friesland, naar mensen die we kennen via de nierstichting weekenden. Ik heb rustig aan gedaan en ff wezen shoppen. Heb regen laarzen gekocht, zwart met witte stippen! Want maandag ga ik met de klas een herfstwandeling maken.
Toen even naar m'n zussie geweest, die was terug van vakantie uit Italiƫ! 's avonds ben ik met een vriendin gaan kokkerellen! Vooraf tortilla chips met dipje en geraspte kaas even in de oven,mmm! Daarna nog een zelf gemaakte shoarma pizza gegeten, heerlijk! Daarna nog een leuk spelletje gedaan en tv gekeken! Vandaag tot 10.30 in m'n bed gelegen en verder eigenlijk niets haha! Wel nog even gewerkt van 17 tot 19.30uur. Toen ik thuis kwam waren pap en mam ook weer thuis. Hadden een bloemetje voor mij meegekregen i.v.m. de onzekere tijd die komen gaat, heel lief!!
De majorettes van onze fanfare zijn dit weekend naar het EK in Zwitserland en ze hebben zilver gehaald, echt super goed dus!!

kus van mij

3 opmerkingen:

 1. Ging jij niet mee naar Friesland? Waar zijn ze geweest?

  Klinkt als leuk en gezellig weeken!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar Wommels, dat zullen jullie wel kennen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zeker kennen wij dat wel! Eind weg voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen