dinsdag 23 augustus 2011

Weer thuis

Ik ben weer lekker thuis!
Even een kort verslagje, want ik heb nog wel last van mijn arm:
Om 10.30uur werd ik gisteren opgehaald voor OK en rond 15.45uur was ik weer terug op mijn kamer. Ik heb nu dus een shunt in mijn arm en ik voel hem goed trillen, dus dat is fijn, kan ik zelf ook een beetje controleren of hij het nog goed doet! Er is geen ader uit het been gehaald, want tijdens de OK zag de chirurg dat het vat in mijn arm net dik genoeg was voor een shunt! Dus mooi geen lange snee + pijn in mijn been en een mooie ader in mijn been over (voor hopelijk nooit) nog een andere keer.
Nu is het herstellen en dat kan ook thuis. De wond bloed nog wel wat na, maar ik hou het goed in de gaten en heb nieuw verband meegekregen. Maakte het nog wel even spannend want ik had een blaaskatheter gekregen tijdens de OK en die was er vanochtend uit gehaald. Toen moest ik plassen en deed de verpleegkundige bladderen, maar er bleef steeds 200ml in m'n blaas zitten...! Na goed overleg mocht ik toch naar huis ;)
Later meer!

1 opmerking:

  1. Fijn dat je weer thuis bent en dat ze de ader uit je been niet hoefden te gebruiken, je weet maar nooit of die ooit hopelijk nooit nog nodig is. Nu lekker rustig aan thuis herstellen. Sterkte er mee!

    Groetjes Sabine

    BeantwoordenVerwijderen