zaterdag 13 augustus 2011

Bestemming bereikt

Nou, de strippenkaart is vol en dus ben ik weer (thuis) op de plaats van bestemming!
Woensdag mocht ik eerst naar de nefroloog. Eerst bloedprikken en urine inleveren. Tegenwoordig hebben ze er een handje van dat ze mij roepen als ik net naar de wc ben...haha handig! Maarja, wel meteen doorlopen dus :). De pijn van twee weken geleden leggen ze toch maar op trombose in de kleine bloedvaten, dus nu geen behandeling oid. Verder de gewone dingen zoals bloeddruk op meten en wegen, eigenlijk niets bijzonders, maarja was vorige week dan ook al geweest. Moest over 6 weken terug komen, maar dan bleek hij op vakantie te zijn, dus nu maar een afspraak voor over 8 weken, anders hang ik wel eerder aan de telefoon mocht het nodig zijn. Na het zh bezoek ben ik en mama naar m'n zus gegaan, die woont in Nijmegen. Zijn we heerlijk op het balkon gaan zitten in het zonnetje (jaja, die heeft deze week écht geschenen!) Daarna met drieën naar de stad gegaan. Toen ging mama weer naar huis en ben ik bij mijn zus blijven eten en slapen, want we waren toevallig allebei vrij en aangezien ik donderdag opnieuw naar het zh moest..!
Donderdag mocht ik dus naar de gynaecoloog. In 10 minuten was ik bij het Radboud, dat is nog eens wat anders dan een uur haha! Maarja, dan nog wel auto wegzetten en die mega lange gang door dus nog wel half uurtje bezig geweest. Na een tijdje werd ik geroepen door een co-ass. maar die had niet zo veel te vragen aangezien ik geen klachten heb en ik gewoon voor de jaarlijkse controle kwam (die ik al 3 jaar niet meer heb gehad...woeps!) Dus snel uitgepraat. Toen moest hij zijn verhaaltje natuurlijk aan de dok. zelf vertellen en daarna werd ik weer geroepen. Echo gemaakt door de dr. en bleek dat alles goed was :)! Naar huis gereden, gewerkt en vrijdagochtend opnieuw naar het ziekenhuis....bluh, derde keer dus! Nu naar de dermatoloog. Deze specialismen zitten wel allemaal in een ander gebouw, dus heb de afwisseling er een beetje in weten te houden ;). Moest eerst even wachten in de wachtkamer, maar daarna wordt je daar altijd in een kamertje gezet en als ik ergens een hekel aan heb....Laat mij maar lekker 10 minuten langer in de wachtkamer zitten, dan zie ik nog wat! Maarja, na een tijdje hoor je dan toch voetstappen dichterbij komen, even stilte (dossier pakken dat voor de deur hangt), geklop, en daar is dan de dokter...haha. Het was een heel snel consult. Plek op m'n been laten zien, zeer waarschijnlijk eczeem, zalf gekregen en als het over 3 weken niet over is terug komen en dan nemen ze er een klein stukje uit om te onderzoeken, uhm, oke! Jas en tas gepakt en weer gegaan.

Nu ben ik dus weer even van het ziekenhuis 'gedoe' af. Volgende week weer eens bellen naar bureau opname of ze al een nieuwe datum hebben voor de operatie...spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten