donderdag 29 september 2011

29-9-2011

Gisterochtend mocht ik me weer vermaken met een bezoek aan het ziekenhuis. Eerst naar de nefroloog. HB was wat laag 5,5! Dus ik mag nu 2x in de week epo gaan spuiten voor 3 weken lang. Daarna weer 1x in de week. Kwam misschien nog door de operatie! Verder was het kreat 274, ureum 30, fosfaat 1,6 en kalium 4,5. Voor mij best goed, dus ik was tevreden! Om 12uur had ik pas de shunt-controle-afspraak staan. Ben toen eerst even op bezoek geweest bij iemand die we kennen die helaas in het ziekenhuis lag en daarna zijn we wat gaan drinken in het restaurant. Vervolgens nog wat gelezen en op internet gezeten en toen was het toch best snel 12uur. Even naar de shunt laten kijken en ze denken dat het begin wat kronkelig loopt, dat kan ik dan waarschijnlijk in de toekomst niet aanprikken, maar daarna zit wel een mooi recht stukje dus geen probleem. We weten het allemaal pas zeker als ik de duplex heb gehad en dat is pas in oktober dus geduld!
Verder had ik gisteren M.ylene party. Was alweer lang geleden dat ik die een had bijgewoond. Maar het was wel weer heel erg leuk! Het ene na het andere smeerseltje uitgeprobeerd! Daarna vroeg ze of er iemand opgemaakt wilde worden...Maar natuurlijk! haha! Dus dat gedaan. De ogen waren heel mooi geworden, alleen de wangen een beetje te donker. Heb dus maar meteen de oogschaduw die ze had gebruikt besteld :P. Ook nog een lekkere voetenbalsem en nog een bodycream met glitters erin, vond ik wel cool eruit zien!

Hier ook nog een paar foto's van een luchtballonen parade die boven ons huis voorbij kwam. Is al wel een paar weken geleden, maar ik vergat het er steeds op te zetten. Deze eerste luchtballon kon ik zowat aanraken, echt heel erg laag! Dat waren er meer trouwens...pff, dacht dat ze zo de boom in zouden vliegen, maar viel mee! ;)2 opmerkingen:

  1. Best mooie uitslagen idd en wat een prachtige foto's van de ballonnen.

    Waarom moet de duplex zo lang op zich laten wachten. Je moest nu toch heel leng tussendoor wachten kon het niet op deze dag? Vast niet je plant anders alles wel op 1 dag. Zal met rijpen te maken hebben denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heeft idd met het rijpen te maken hebben, dus moet minimaal 6 weken tussen zitten. Dit is wel iets langer, maar zal wel geen plek zijn geweest voor eerder? Is vaak druk bij de duplex!

    BeantwoordenVerwijderen