zondag 9 oktober 2011

Nice!

Heb gisteren een hele leuke dag gehad! 's ochtends had ik teamuitje van het ziekenhuis. We gingen naar Den Bosch toe. Varen over de Binnendieze, de Jeroen Bosch Route. We waren eerst naar de instap plaats midden in de stad gelopen, bleek dat we op de andere instapplaats moesten zijn, aan de andere kant van de stad! Ochtendbeweging hadden we er dus al op zitten, pff!Toen begon het ook nog eens héél hard te regenen. Dus wij allemaal met dikke winterjassen en paraplu's op in de boot. De 'kapitein' van het bootje zag bijna niets meer door al die paraplu's hahaha! Maar uiteindelijk begon toch nog de zon te schijnen en dan is het natuurlijk wel lekker op zo'n bootje! We kregen ook nog een apart filmpje over Jeroen Bosch te zien en onderweg waren er ook nog enkele kunstwerken van hem, die vond ik wel mooi. Na een uurtje waren we afgezet bij het museum van Jeroen Bosch. Daar hebben we zo'n drie kwartier rond gekeken. Je kon er mooi over Den Bosch heen kijken vanuit de toren!!Uiteindelijk gingen we lekker lunchen. Het was toen al 14.30uur, dus had ook wel zin in iets gekregen. Had een lekkere paddenstoelensalade gegeten,mmm! Om 17.30uur was ik thuis, maar om 20.30uur had ik het volgende feestje. De jaarlijkste feestavond van de Boemelaars. Was ook super gezellig geweest!
Eerst kregen we koffie/ thee en iets lekkers en daarna hadden de twee die het dit jaar organiseerden een hele quiz in elkaar gezet over vanalles en nog wat, echt leuk gedaan! In het midden stond een kruk met een toeter en als je het wist moest je dus zo snel mogelijk op die kruk afstormen om op de toeter te slaan hahaha! Er waren ook filmpjes en schattings vragen dus veel afwisseling. Tenslotte was er ook nog een mysterie guest. Helaas had mijn groepje dat niet geraden, waardoor we net 2e werden ;). Ze hadden wel leuke prijzen. 4e plaats kregen een rode lantaarn met zure snoepjes. 3e plaatjes kreeg een randje en t.oblerone, aangezien dat drie driehoekjes aan elkaar zijn:P. 2e plaats (ik dus) kreeg een burdje! En dubbele spek haha en de 1e plaats kregen c.elebrations en de hoofdprijs, een ketting met een hoofd eraan ghehe. Daarna was er ook nog eten met broodjes shoarma of ham en pasteitjes, lekker! Verder gezellig gekletst en om 02.30uur weer lekker m'n bed in gedoken!

3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed allemaal! De hele zondag in bed gelegen? Succes de nieuwe werkweek!
  Kus Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, om 10uur wakker geworden door de verwarming, zat lucht in...hihi (nu kan ik er om lachen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, nu wel ja! Wij slapen hier ook niet altijd goed hoor. Komende dagen kamperen in de bergen. Gaat vast koud worden maar wel heel veel zin in!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen