vrijdag 14 oktober 2011

Alweer 14 oktober!

En alweer een week voorbij, wat gaat het snel zeg!
Ik heb de hele week lekker gewerkt, toch wel fijn, anders weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Woensdagochtend heb ik me wel nuttig gemaakt door mijn kamer te poetsen! Dat was hard nodig...(laat ik het daar bij houden hihi) en heb ook nog wat kaartjes gemaakt van Shadow Paint :), blijft leuk om te doen!
Vandaag was ik weer even in het ziekenhuis voor een duplex van mijn shunt. Officieel mag de laborante niets zeggen, maar toen mama vroeg of het er goed uit zag of niet begon ze toch te vertellen en liet ze alles mooi zien! Er zat een knik bij de aansluiting en dan een stukje wat smaller en daarna werd het mooi breed. Er ging zo'n 1,5 liter bloed doorheen!! Dus dat was ook goed. Ze zei ook dat je het smallere gedeelte misschien ook niet moet willen verwijden, omdat er dan nog meer bloed doorheen stroomt en dat belastend kan zijn voor het hart. De 24e hoor ik de officieele uitslag.
Tot zover weer, doeg!

1 opmerking:

  1. Fijn dat je me zo op de hoogte houdt! Gelukkig werkt de shunt redelijk tot goed,toch spannend! De officiƫle uitslag nog even afwachten maar het stemt positief!
    xx Anke

    Ps, kamperen was erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen