woensdag 22 december 2010

ZH controle

Gisteren moest ik op controle in Nijmegen. Om 9uur bij de diëtiste en om 9.30uur bij de nefroloog. Om 7.30 aangereden, dus 20 minuten eerder en waren mooi op tijd. Heel de wachtkamer was opgeknapt, nu lijkt het net of je in een restaurant zit te wachten, echt veel beter! En er hangen nu ook mooie schilderijen enzo. om 9.10uur werd ik al door de nefroloog geroepen (zelfde wachtkamer) maar ik was nog niet bij de diëtiste geweest...dus even navragen, maar was goed, kon eerst met de nefro mee. Niet veel bijzonderheden. Moet een keer een echo van m'n buik laten maken, gewoon om te kijken hoe het er van binnen allemaal uit ziet en wordt binnenkort opgeroepen voor een echo om te kijken waar de shunt geplaatst moet worden. Moest nog even bloedprikken, urine inleveren en een vervolg afspraak maken, 1 februari. Toen kwam de diëtiste mij ophalen, maar ze had geen spreekkamer meer, moesten we in de wachtruimte gaan zitten....zaten bijna geen mensen, maar goed, ik vond het niet echt fijn. Hebben het dan ook maar kort gehouden, over 2 maanden terug.

Vandaag belde de dokter dat m'n kreat was gestegen van 241 naar 337 en ureum 35,6....geen goed nieuws dus :(. Moet de p.rednison ophogen naar 10mg p.d. en de p.rograf 1mg minder slikken. En 4 januari al terug komen. Het zou kunnen komen, omdat ik zo erg verkouden ben...ik hoop het!!!!

2 opmerkingen:

 1. Dat is balen zeg!!! En van zo'n hoog ureum ben je daar ook misselijk van? Kreat bijna 100 punten gestegen.... hoe ver mag je nog omhoog voor dat je moet gaan dialyseren? Pred omhoog balen is al zo'n rot middel, maar oké als het helpt en 4 jan al terug komen dat is ook te snel.

  MAAR nu eerst op naar de kerstdagen wens je gezellige dagen en daarna bijkomen en klaar maken voor Oud en Nieuw wens je een goed uiteinde en voor het jaar dat voor je ligt veel sterkte bij wat komen gaat en doelen om naar uit te kijken en veel liefde en geluk!

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marjan,

  Succes morgen in het ziekenhuis. ik hoop dat de waarden weer een beetje gezakt zijn!!

  xx Jolien

  BeantwoordenVerwijderen