maandag 15 november 2010

Sint in het land!

Vrijdag: overdag niet veel gedaan, lekker rustig aan. 's avonds had ik serenade met de fanfare. Iemand was 40 jaar getrouwd. Daarna ging ik naar een vriendin toe met een andere vriendin. Dus wij stapte de auto in, aangezien het érg hard regende. Laat ik m'n autosleutel in een plas vallen....dus ik met m'n hand in het water, blaadjes, modder.....iejoew! Maar weer gevonden haha. Bij m'n vriendin maar meteen ff m'n handen gewassen ;) Toen daar even zitten kletsen.
Zaterdag vroeg op! Moesten al om 8.30uur in de auto zitten. Gingen naar Roosendaal met de Boemelaars. Zwarte piet spelen! En het regende zo super hard toen we in de auto zaten, dus vroegen ons al af of het wel door zou gaan?? Daar aangekomen ons pak opgehaald en toen ons heerlijk (?) zwart laten maken, bahbah! Om 11.45uur in de bus en om 12.00uur zaten we wel op de boot. Uurtje later stonden we weer aan wal, daar onze Boemelaars fiets gehaald en de intocht meegedaan. En het was gewoon DROOG!! Echt een wonder. Geen drup gehad. Op het einde kwamen we weer bij de vrachtwagen waar de fiets in moet, dikke bekeuring! Over 6 vakken geparkeerd = €320 maar de organisatie had gezegd dat we een vergunning hadden en hoeven nu de bon dus ook niet te betalen hihi gelukkig maar. Daarna weer met de bus terug en ons zo snel mogelijk gewassen, heerlijk is dat dan! Daarna konden we nog gratis friet, frikandel en drinken halen, dus dat was goed geregeld. Toen ik thuis was snel weer in bad, ff alles goed er af gehaald en daarna weer meteen door naar het 11-11bal, ook met de Boemelaars. Nieuwe prins is bekend gemaakt, heeft altijd bij mij in de klas gezeten, jong prinsje dus, maar wel super leuk! En de adjudant zit bij ons bij de Boemelaars, wist natuurlijk ook niemand, dus ook super vet :D Wordt een leuke carnaval!! Daarna wel vrij snel naar huis, want ik kon echt niet meer op m'n benen staan, dus lekker gaan slapen.
Zondag eerst uitgeslapen en daarna naar m'n zus en vriend geweest. Die wonen aan de haven en daar kwam de sint aan, dus raampje open en konden alles mooi zien!! M'n nichtje was er ook, vond het super leuk! Maar wilde toch graag naar beneden, dus met oma naar de pieten geweest. Op een gegeven moment stond ze bij een piet dus snel naar beneden gerend en een foto gemaakt haha. Ook gezellig gekletst en gespeeld met de rest die er op bezoek waren. Om 16uur moest ik werken en om 19.30 was ik alweer thuis. Frietjes gegeten en nog even tv gekeken.
Dus een druk weekend, maar wel leuk!! Doeg! xx

2 opmerkingen:

 1. Grappig dat je dat zegt, als je eerder blogs van mijn blog Challenge hebt gelezen heb je gezien dat ik 2 jaar Creatieve therapie heb gestudeerd:) Ik ben er mee gestopt omdat het niet echt heel leuk vond (het therapeutische gedeelte) en qua muziek was het te simpel. Ook nam die studie echt heel veel tijd in beslag.

  In een kinderopvang lijkt me niet zo handig. Nieuwe longen en snotterige kinderen lijkt me geen lekkere combi:P Wat doe jij eigenlijk?

  groetjes Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje , had bij jou al wel gelezen, maar nog geen puf over om te reageren.

  X

  BeantwoordenVerwijderen