maandag 8 november 2010

Jumbocup

Dit weekend was het Jumbomuziekfestival. Zaterdag was ik al even wezen luisteren naar onze concurrent, vond het niet super, dus dacht wel, die is binnen hihi. Zondag moesten wij zelf optreden. Om 13.15uur inblazen en om 14.15uur het podium op. Alle nummers gingen best goed, alleen we moesten láng wachten op het belletje, zodat we verder mochten met het volgende nummer, hmmm is dat goed of slecht? 's middags en 's avonds ook geluisterd naar andere fanfares en harmonieën Sommige mochten na 1 minuut al door met het volgende nummer, wij hebben zeker 10 minuten zitten wachten! haha (en maar in mezelf denken, blijven concentreren, blijven concentreren). Om 21.30uur was de prijsuitreiking. Op ieder niveau wordt dan een 1e prijs uitgedeeld en wie dan van die drie de hoogste punten heeft behaald wint de Jumbocup. Helaas....niet gewonnen, wel tweede geworden van alle niveau's ook. 88,75 punten (van de 100) dus wel super goed gedaan. De jury koos voor het nette en brave en wij deden meer het grovere werk. Dus het is maar waar de jury voor kiest, wel balen! maar leuk weekend gehad! En het orkest dat ik zaterdag had gehoord had 78 punten, dus heb toch een beetje verstand van muziek haha, ander orkest uit ons niveau had 83 punten en de winnaar 92 dacht ik.

Oohja, ik had nog een mailtje terug gehad van de dokter en nu met een duidelijke uitleg en zei dat het bij mij gewoon niet via de boekjes gaat, dus ik kon de extra plastablet gewoon innemen, het gaat nu ook wel iets beter.

Ciao!xx

1 opmerking:

  1. dank voor je reactie op de log. Had die van jou ook al wel gelezen, maar nog geen tijd genomen om te reageren. Dus tweede dat is toch ook super knap? Verder goed weekend gehad las ik wel! En dus toch extra plastablet en helpt die??

    Wanneer mag je weer op controle?

    X

    BeantwoordenVerwijderen