dinsdag 23 november 2010

Update

Nu, als 24 jarige kan ik vast een heel verstandig verhaaltje typen ghihi ;)

Afgelopen vrijdag heb ik mijn garderobe kast uitgebreid met een baggy broek, fleece vest, wollen vest en een shirtje :D Dus helemaal blij mee! Ook een knoop weten te ritselen voor mijn nieuwe giletje, want die was er al weer af en er zat geen reserve knoop bij :S Verkoopster gaf me de knoop, dikke knipoog erbij en ik blij!

Zaterdag gewerkt en 's avonds naar de film Sint geweest. Vond hem echt eng!! Het was wel een voordeel dat je steeds aan de muziek hoorde wanneer er weer iets stond te gebeuren, dus op die momenten had ik mooi m'n ogen dicht haha :D Ik vond het een leuke film, vooral omdat er Nederlandse dingen in voor kwamen.

Zondag heel de dag prinsenreceptie gehad met de Boemelaars. Voor de niet carnavalvierders onder ons: verenigingen uit de regio, vrienden en familie komen dan de prins feliciteren met zijn benoeming (ja, als je er over na gaat denken is het gekkenwerk, maar daarom denken we er ook niet over na hihi) Daarna altijd kroegentocht, wij hebben maar drie kroegjes dus na een uur was dat ook fefixt en dáárna gingen we nog naar de prins thuis toe. Toen was ik dus 11 uur onderweg geweest, maar wel een hele leuke dag gehad!

Gister was ik natuurlijk JARIG!! (wat gaat die dag snel voorbij) 's ochtends in de klas mijn verjaardag gevierd. Gezongen, 'vuurwerk' gemaakt etc. etc. en natuurlijk het belangrijkste voor de kinderen: een traktatie! Thuis gekomen kreeg ik een super mooie armband. Had ik vorige maand bij de dialyse zien liggen in een vitrine kast. Rose met glinsters!! Had paar weken terug natuurlijk ook al schoenen gekregen. 's avonds mijn lievelingseten gegeten, zuurkoolschotel :D En daarna kwamen nog mijn zus en haar vriend en nog een vriendin van mij. Ik vier het namelijk pas zaterdag. Had parfum gekregen van Bruno Banani! En nog een verrassing: ze hadden geregeld dat ik zondag vrij ben van het werk!!!!!! We gaan namelijk stappen zaterdagavond, maar moest zondagochtend wel werken. En nu dus gewoon niet :D echt relax!

Bedankt allemaal voor de berichtjes via sms of hyves! xx

2 opmerkingen:

 1. hyves? waarom hyven wij dan niet?

  Leuke verstandige log, hier gaat het niet zo goed helaas.

  X Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje wel voor je berichtje!

  Wat erg, ik zie nu pas dat je jarig bent geweest!
  Als nog gefeliciteeeeerd! =D

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen