woensdag 2 februari 2011

Controle ZH + laatste stage dag + update

Gisteren was een lange dag. Om 11.15uur werd ik op de poli verwacht, dus om 10.00uur reden we thuis weg. We waren mooi op tijd en de dokter ook, dus om 11.15uur zat ik al binnen. ik vertelde dat ik nog steeds (vanaf 12 december) verkouden ben en dat de huisarts vond dat ik het moest aan kijken. De dokter wilde wel een antibiotica kuur proberen, dus die heb ik nu. Ik hoop dat het werkt, want ik ben er wel klaar mee!! De dokter dacht dat mijn duim een peesontsteking kon zijn (toch geen goede ingeving van mij dus haha) Ik hoop dat de ABkuur dus ook hier een beetje voor werkt, aangezien ik volgende week een examen schrijven heb waarbij ik vier brieven moet schrijven in 1,5uur tijd. Daarna bloed prikken en urine inleveren. Toen zag ik ineens een vlek in m'n trui...fijn, lekkage van het bloedprikken :S Dus snel naar een verpleegster en om een nieuwe pleister gevraagd. Controle afspraak gemaakt voor over 2 maanden en toen op m'n broer gewacht (werkt in het UMCN) en gezellig met vieren boven in het restaurant geluncht. Eigen boterham bij en een soepje, was lekker :). Daarna was het wachten geblazen, want ik had om 14.30uur een echo. Thee gedronken, sudoku gemaakt en gelezen. Uiteindelijk werd het dan toch tijd en gingen we richting radiologie. De echo was zo gemaakt, binnen 5 minuten was ik wel klaar. Maar daarna ging de verpleegster nog even kijken naar de aanvraag...nou dat even duurde 10 minuten. En ik moest in die kamer wachten en ik moest super erg plassen, want ik moest met een volle blaas de echo laten maken. En maar wachten en maar wachten....uiteindelijk kwam ze terug en zei dat ze overleg had gehad. Ze zal wel hebben gezien dat er vocht in m'n buik zat, dat zei ze niet, maar zij weet ook niet dat wij dat al weten hihi. maar goed! We waren klaar, snel plassen en naar huis! Om 15.10uur reden we weer naar huis. meteen langs de apotheek gereden voor de kuur en toen lekker gemact mmmmm! Wel verdiend na zo'n lange, saaie dag toch? :D De uitslagen zullen wel gemailt worden, dus even afwachten.

Vanochtend had ik mijn laatste stage dag. Echt super jammer, want ik vond het daar echt héél leuk!! Ik had cake, slagroom en m&m's gekocht, dus dat vonden de kinderen super lekker hihi. Daarna gingen ze allemaal op de tafels staan en hebben ze lang zal ze leven voor mij gezongen! Ik kreeg een heel mooi schilderij waarop de kinderen allemaal zichzelf hadden getekend!! Heel mooi:)
Vanochtend hadden we ook bezoek van een babytje van een kind uit mijn klas, oooooo zo lief!! Ik mocht hem ook even vasthouden (L).
Daarnaast kregen we ook nog een bezoek van een...varken...haha, ja je leest het goed! Een mini varken ghihi. Wel grappig om eens te zien. Dus jullie weten wel wat voor dag wij vandaag hadden in de klas.

Ik had mijn bericht nog maar amper gepubliceerd of de telefoon ging, de dokter. Kreat was 250, dus mooi stabiel! HB was wel te laag: 5,9 dus moet nu ipv 1x in de week 3x in de 2 weken epo gaan spuiten. De echo was goed! Dus dat is mooi.
Tot schrijfs! xx Sjannie

2 opmerkingen:

 1. Fijne log! Kreat mooi stabiel jammer van het te lage HB. Mark krijgt de laatste keren steeds zo'n rare blauwe plek als ik Epo prik.

  Je stage dus echt nu voorbij, mooi cadeau rijker en wat een leuke afsluitdag! En lekker!

  Dus echo met volle blaas...??? Gewoon eten en drinken van te voren las ik. Moet toch nog maar even gaan bellen.

  Succes volgende week met je examens en hopen dat de AB snel aanslaat en het hoesten minder wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de uitslagen allemaal goed waren. Alleen minder om te lezen dat je last hebt van je duim. Vooral lastig volgende week.. heel veel succes alvast.

  Groetjes Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen