maandag 14 februari 2011

Leuk weekend!

Ik heb een leuk en druk weekend achter de boeg. Vrijdag was mama jarig al? pas? 54 jaar! 's ochtends moest ik werken in het zh, dus daarna snel naar huis! Mijn lieve neefje en nichtje waren er dus dat was gezellig! Wij hadden met het gezin een Nintendo ds gegeven + een breinbreker spel, mama had het meteen uitgeprobeerd. Ik zal maar niet zeggen welke leeftijd eruit kwam maar het was erg hilarisch hahaha! Ook de rest van de middag en avond veel bezoek gehad, dus prima vermaakt.

Zaterdag heerlijk uitgeslapen en daarna gaan lunchen met een vriendin. Hadden elkaar belachelijk lang niet meer gezien, doordat ik het steeds zo druk had met de studie! Nu dus lekker lunchen en bij kunnen kletsen onder een pistolet Italiaans mmmm! Ook nog wezen shoppen. Ik had schoenen nodig, want ik had afgelopen donderdag nieuwe kleren gekocht, maar daar had ik geen schoenen voor onder (handig!! haha) dus op zoek gegaan...in de laatste winkel vond ik een paar voor €25! En ze staan er nog goed onder ook! 's avonds had ik feest van 4 broers die samen 100jaar werden en dat reden voor een feestje vonden (ik ook trouwens :P). Ik mocht er voor de jongste broer heen, want die zit ook bij de Boemelaars. Het was een mega geslaagd feest geworden en veel te vroeg afgelopen!

Minder was dat ik zondagochtend weer mocht gaan werken in het klooster...Had wel de wekker gezet, maar m'n toestand was denk ik nog zodanig dat ik op de verkeerde knop had gedrukt: verslapen!! Heel snel kleren aangedaan, haar op een staart, boterham gemaakt en gaan met die banaan! 5 minuten te laat...viel mee! haha.
's middags lekker rustig aan gedaan. Nog Op zoek naar Zorro van zaterdag gekeken en 's avonds natuurlijk Boer zoekt vrouw!

Vandaag ben ik ook vrij van het werk en ik heb m'n klerenkast eens opgeruimd, was hard nodig! En ik heb vakanties uitgezocht voor mama en mij. Als we iets definitief hebben laat ik het natuurlijk weten!

xx!

1 opmerking:

  1. Klinkt gezellig! Gefeliciteerd met de verjaardag van je ma! En hoe was je Valentijn? Weet je al of je geslaagd bent? Duimen draaien nog steeds.

    X Sabine

    BeantwoordenVerwijderen