maandag 31 januari 2011

Laatste Loodjes

Het is bijna zover...klaar met school!
Woensdag heb ik mijn laatste stage dag (helemaal niet leuk :( moet ik al die lieve kinderen missen!!) En a.s. donderdag mijn laatste schooldag....ook vreemd. Na drie jaar de laatste dag. Wat is dát snel gegaan zeg, niet te geloven.
Volgende week heb ik dan nog drie examens....spannend! Maar nog spannender is om dan te kijken op internet of ik het gehaald heb. Dat komt altijd na een tijdje (geen exacte dag of tijd) op internet te staan, dus dat wordt iedere dag met geknepen ogen kijken of er misschien al een punt op staat...ieieie!!!
Hopelijk wordt dan 16 maart de dag dat ik mijn diploma in ontvangst mag nemen.

Nog een medical update:
Ik heb in de winter altijd kloven in m'n vingertoppen, auwauw. Dus ben altijd flink aan het smeren, maar nu was m'n duim ineens dik, warm en pijnlijk dus ik dacht dat er via die kloof vuil in was gekomen en daardoor m'n duim ontstoken geraakt was. Maar vandaag kreeg ik ineens de ingeving dat het ook wel eens jicht zou kunnen zijn! En vanaf die ingeving weet ik het eigenlijk ook wel zeker, want bij de kloven doet het geen pijn, alleen bij het gewricht.

Morgen naar de nefro op controle en een echo laten maken van m'n buik, gewoon ter controle. Zitten wel een aantal uurtjes tussen de afspraken, maarjah, beter 1x komen en 2 afspraken dan andersom!

Ciao! xxx Sjannie

1 opmerking:

 1. zo'n afspraak hebben wij binnenkort ook staan. Mocht je voor de echo ook niets eten en drinken? Staat in een folder die we kregen opgestuurd. Zal er nog eens achteraan bellen. Is niet handig dat Mark niet mag drinken en hem dan pas om half 12 plannen voor de echo.

  Nu zijn het echt de laatste loodjes voor jou wat school betreft en ben je bijna helemaal klaar, fijn!!!

  Nog 3 examens en dan 16 maart je dipoloma halen!!

  Dus last van jicht? Wat zei de nefro daarvan? Was die het met je ingeving eens? Hoe was je controle verder?

  Groetjes en fijne laatste stage dag!

  BeantwoordenVerwijderen