woensdag 5 januari 2011

Spannende controle zh

Gisterochtend moest ik extra op controle komen, omdat mijn kreatinine zo veel gestegen was (van 241 naar 337) dus het was erg spannend, wat zou nu de uitslag zijn? Eerst een gesprekje met de arts. Hij zei dat het van de verkoudheid zou kunnen komen een virus of een allergische reactie op de plasmedicatie (dat kan schijnbaar ook na 10 jaar nog). Ook gevraagd wat te doen als het kreat nog steeds zo hoog was. Dan kunnen ze een bioptie doen, prednisonkuur geven, plasmedicatie stoppen etc. etc. De dr. sprak af om mij te mailen wat de uitslagen waren. Dus daarna bloed geprikt en urine ingeleverd. Nog even naar het restaurant wat drinken, proberen weer een beetje te ontspannen.
Verder van de dag maar weer 'gewoon' opgepakt en gaan werken. Bij het avondeten lag er een bedeltje voor aan mijn nieuwe pandora armband. Een klavertje vier van mijn papa en mama gekregen. Dus dat is wel super lief!!
Vandaag kwam dan het verlossende telefoontje dat het kreat GEZAKT was naar opnieuw 241, gelukkig!!!!!!!! ureum 29,7, HB nog wel wat laag 6,1. Begin februari weer terug komen, pfff....

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat ie weer gezakt is!!! Echt heel fijn voor je:)

  groetjes Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig weer gezakt!!! Bah wat spannend deze keer zeg!

  Wij vandaag extra controle worden straks nog terug gebeld. Maak na het eten wel even een logje.

  En nu eerst weer genieten van deze maand en volgende maand maar weer op controle. De griep ook maar buiten de deur houden hoop ik voor je.

  Groetjes Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend! Gelukkig was het kreat gezakt.

  Hopelijk verder een goede start in het nieuwe jaar.
  Groetjes Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen