maandag 9 juli 2012

Boek

Een boek...
Een boek kan ik schrijven over de apotheek die ik heb.
Bij iedere, ja echt iedere bestelling die ik doe is er altijd wel iets wat niet goed is, of niet goed gaat.

Niet normaal...

Vorige week zondag (1 juli dus) bestelde ik via de huisartsen-receptenlijn 3 medicijnen. 's maandags fietste ik naar de apotheek om ook nog een herhalingsrecept + een recept van de nefroloog in te leveren in de receptenbus. Ik kom donderdag 5 juli terug. Dit al omdat ik weet dat ze medicijnen moeten bestellen 'dan zijn ze zeker binnen' denk ik dan...Helaas de medicijnen van de huisarts zitten er niet bij. De huisarts heeft een nieuw systeem en dat blijkt niet helemaal te werken, oke kan gebeuren. Maar de assistente zegt 'morgen liggen ze klaar'. Prima! Ik kom vrijdag 6 juli terug. Heel veel mensen voor mij, maarja toch maar gewacht, ben er dan toch. De assistente herkent mij meteen en zegt, 'och ze zijn niet binnen!Zal ik ze maandag maar laten bezorgen?' Met een zucht zeg ik dat dat goed is. Maandag 9 juli om 9uur 's ochtends gaat de telefoon. Ik schrik me rot, is er iets? Zo vroeg belt er nooit iemand. Ik blijf in m'n bed liggen, maar hoor dat het antwoordapparaat aan gaat. De nieuwsgierigheid wint het en ik sta op. De apotheek...........ik had het kunnen weten! Of het een probleem is dat de medicijnen morgen (10 juli) worden bezorgd, want ze gaat de medicijnen nu bestellen. Ochjah! Dat hadden ze de donderdag ervoor ook al niet kunnen doen........Ben benieuwd of er morgen iets! en wat! geleverd wordt?!

Ach, en zo zijn er nog tien andere gevallen.
Ampullen krijgen zonder optrekspuit/naald en priknaald.

Vergeten de medicijnen uit de koelkast ook mee te geven.

Receptenbus 's avonds niet nagekeken, waardoor ik een dag (voor hun) te vroeg kom.

Bluh...ik ben het zat!

3 opmerkingen:

 1. Ja dat is idd heel erg vervelend!!! Hier geen klagen het gaat hier altijd SUPER zelfs zonder recept!! Zo lang wachten op medicijnen is toch raar...? De ene dag besteld de andere dag leveren lijkt mij, toch?

  Succes er mee. Hoop dat je genoeg voorraad hebt.

  x Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Andere apotheek zoeken? Misschien dat boek scrijven en overhandigen aan ze? Gaan ze er wellicht over na denken..!! x Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat vervelend zo een apotheek.
  Succes alvast voor de volgende keer,
  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen