zaterdag 4 augustus 2012

Ben ik weer eens!

Het is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven, maar het is nu natuurlijk ook lekker vakantie. Ik zelf heb geen vakantie, maar omdat de omgeving het wel heeft en alle hobby's ook even stil liggen voelt het wel zo. Het zonnetje doet de rest! 
Momenteel vermaak ik me ook erg met (eerst) de Tour de France en nu de Olympische Spelen. De hele dag heb ik de tv aan. Eigenlijk vind ik alles wel mooi om te zien! Met als topper natuurlijk het zwemmen! 'Mijn' sport!! 

Inmiddels ben ik ook weer op controle geweest in het ziekenhuis. Ik was best zenuwachtig. Zou ik met dialyse moeten starten? De dr. zei dat mijn urineklaring een half jaar geleden 21 was en nu 18, dus dat ik in dit tempo over een half jaar aan de dialyse zou moeten. Pfff....in het begin heerste er dus vooral opluchting, nog een half jaar! Maar aan de andere kant is het erg lastig. Dan wordt er een maand gezegd, dan gaat het over weken en nu dit! Nouja, ik maak me er maar niet al te druk om. Dat is denk ik het beste ;)Geen opmerkingen:

Een reactie posten