woensdag 6 juli 2011

Vakantie!

Op 20 juni vertrokken mama en ik naar Kroatië! We gingen met Oad. Eerst reden we naar Beek, waar het centrale opstappunt was. Vanuit daar vertrokken die dag zo'n 20 bussen naar van allerlei bestemmingen. Wij gingen naar Biograd Na Moru in Kroatië, aan de kust! Na één nacht in Duitsland


Een paar kopjes koffie en één nacht in Karlovac (begin van Kroatië) ginen we naar de Plitvice meren. Heel erg mooi!!!Vervolgens kwamen we aan in ons hotel in Biograd waar we 7 nachten verbleven. Vandaaruit hadden we, behalve op zondag (vrije dag), iedere dag een hele mooi excursie.
Op het eilandje Zlarin bezochten we een kerkje waar twee zusters voor ons het Ave Maria gingen zingen, erg mooi! Ook bezochten we een koraalshop + museum en daar kocht ik deze (linkse) ring! Op dat eiland kregen we ook een lunch die erg lekker was en er was live muziek, zelfs de polonaise gelopen hahaha!
Ook bezochten we de Krka watervallen, die waren ook heeeeeel erg mooi!!!De chauffeur wist mooie plekjes te vinden onderweg en zo kwamen we bij dit uitzicht punt. Een klooster op het eiland Visovac.


deze foto is in Zadar gemaakt. Daar hadden we een rondleiding met een gids. Hier zit ik bij het zee orgel. daar liggen 300 nog wat buizen en als er dan water in die buis loopt klinkt er 'muziek'. Erg mooi! (wat niet...haha!)Ons hotel met zwembad ervoor, 20 meter verder en je belandt in de zee!Toen we op de terugweg alweer naar Zagreb gingen kwamen ook langs dit kerkhof. Als je daar een plek wilde hebben moest je er zoveel geld voor betalen dat je er ook een huis van kunt kopen....haha!
Natuurlijk hebben we nog veel meer gedaan, maar dat is gewoon te veel om op te noemen! We hebben het in ieder geval erg naar onze zin gehad. Het was iedere dag lekker weer en we hebben goed genoten dus helemaal leuk!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten