zondag 17 juli 2011

Dát zijn de leuke dingen!

Gisteren zou ik met een vriendin naar de kermis gaan...nou, met dat weer van gisteren (lees: heel hard regenen en waaien) hadden we daar dus niet zo veel zin meer in...! In het dorp was er ook een zomerfeest met kraampjes, maar er was uiteraard geen kraampje te bekennen, dus daar zijn we ook niet heen geweest. Gewoon op de bank gezeten dus! En dat was best gezellig, maar we wilde komende week wel leuke dingen gaan doen, maar wat doe je met dat weer? Dan is er eigenlijk niets leuk. Maar toen kwam er ineens in m'n hoofd op: 'We kunnen ook naar een musical gaan?' En mijn vriendin 'ja leuk, ik wil graag naar We will rock you'. 'Ja, ik ook wel, zullen we ff kijken op de computer?' Dus hop, stoel erbij en op de pc gekeken. Was dus een actie dat je 2 kaartjes voor de prijs van 1 kon krijgen. 'ff kijken tot wanneer die actie is, ooh tot 17 juli!Dus dan moeten best wel nu boeken...!'
Ff gekeken wat het goedkoopste was en waar we het beste zouden zitten en voila! Binnen een half uur hadden we kaartjes voor de musical! Woensdag gaan we dus gezellig met z'n tweeën naar Utrecht :D !

3 opmerkingen:

 1. Tja wat een snert weer he ;) Echt weer om thuis creatief bezig te zijn, haken of kaarten maken hahahha! Maar leuk die musical! Ben benieuwd hoe die is.
  Oh en je vroeg nog waar ik die zakjes vandaan had, ik had ze gekregen van een vriendin van mij. Heb even op de verpakking gekeken en kwam toen op deze site http://www.hobbykern.eu/index.php
  En ik zie alleen maar vierkante zakjes nog, diegene die ik heb kan ik er niet op vinden. Maar mijn vriendin heeft ze op de markt gekocht, als je rechthoekige nodig hebt kan je misschien een mailtje sturen. Want ze hebben ze vast wel!
  groetjes Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks!!! :)
  De musical was erg vrolijk, wel een slecht verhaal, maar de muziek maakt alles goed! :D
  En ik heb juist vierkante zakjes nodig dus komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha jammer van het verhaal maar gelukkig werd je er wel vrolijk van!
  Ik was vandaag bij de gamma en zag daar ook zakjes en moest meteen aan je denken. Maar nu lees ik dat je juist vierkante nodig hebt. Bij de gamma lagen rechthoekige voor 1 euro :) Mocht je die nog per ongeluk nodig hebben, kan je ze daar vinden! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen