vrijdag 13 mei 2011

Onbeperkte Wapaz!

Gisteren ging ik lekker uiteten met 2 vriendinnen. Onbeperkt Wapaz eten (Wereldwijde tapas).
Het was erg gezellig en super lekker! Maar op een gegeven moment vroegen we ons toch wel af wanneer het dessert zou komen...we zaten namelijk nogal vol! Dit hadden we namelijk al voorgeschoteld gekregen:
toas met kruidenkaas en zalm, brood met ham, brood met spek, olijven, maiskolf, ossenhaaspuntjes, gamba's, japanse sate, spaanse sate, frietjes, komkommersalade, vlees met kroepoek,spaghettig met lamskotelet, champignonnen,loempia, spare rib, slibtong, weer andere sate, kaaschips, weer andere gamba's, tomaat/mozarella salade, kip met sla en carpachio.....

We kónden niet meer! Maar om te weigeren was ook zoiets? En we waren ook wel weer benieuwd wat de volgende ronde zou brengen...Op een gegeven moment vroegen mensen voor ons wanneer het dessert kwam, want die zaten ook aardig vol ;) Bleek dus dat het letterlijk onbeperkt eten was en dat je aan moest geven wanneer je het dessert wilde.....hahaha, we hebbben er wel om gelachen!!

Met het dessert kregen we nog chocolade mouse, aardbeien mouse, cocos ijs, vanille ijs, spekkoek, tiramisu en slagroom............Smakelijk! ;)

2 opmerkingen: