maandag 23 januari 2012

Jubileum

Vandaag het feit dat ik mijn transplantatie nier alweer 10 jaar heb! 3,5 jaar geleden dachten we dat het al afgelopen was met de nier, maar hij is er nog hoor hihi! Of er nog veel jaren bij komen is maar de vraag, maar de 10 hebben we in ieder geval!!!

3 opmerkingen:

 1. Ahha, de taart komt dus nog :) nee hoor, de shoarma was al erg lekker!!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé hoi Marjan,

  Hadden het er al over gehad, maar zie nu hier deze bijzondere log en ja wil dan hier ook reageren, want het is natuurlijk heel bijzonder dat je het jubileum viert van 10 jaar je donornier te mogen hebben. Hopen dat die het nog even vol gaat houden, op naar de volgende 10 jaar is denk ik niet iets wat deze gaat halen, maar laat hem nog maar wel even mee gaan als het mag, want dat zou prettig zijn. Ook al weten we da je de shunt al aangelegd hebt gekregen en dat de bloedwaarden er niet om liegen. We wensen je het aller beste de komende tijd en hopen met je mee dat deze het nog even vol houd.

  Groeten Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marjan,
  Gefeliciteerd. Deze tien jaar heb je in ieder geval vol gemaakt. Hopelijk blijft deze nier nog een tijd meewerken en hoef je de shunt voorlopig nog niet te gebruiken.

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen