zaterdag 3 december 2011

Schrikken!

Heb het vandaag meegemaakt hoor...

Vanochtend regende het heel hard en ik moest werken. Auto op de parkeerplaats, parapluutje open en lopen naar de ingang. Paraplu daarna open in een kamertje gezet, zodat deze kon drogen. So far...so good. Om 14.30uur ging ik naar huis en pakte ik mijn paraplu, zegt een collega: 'je moet nooit een paraplu open binnen zetten, want daar krijg je ongeluk van! Ik zeg 'ooh, nog nooit van gehoord, dus daar geloof ik niet in!'.
Zit ik in de auto.....nader een kruispunt en ik moest gewoon rechtdoor, maar er kwam een auto van links en ik zag hem wel, maar ik ging er wel vanuit dat die mij ook zag, dus dat die gewoon zou stoppen. Nou niet dus! Ik werd helemaal de weg af geduwd, niet normaal! Scheelde echt 2cm of de auto's zaten tegen elkaar aan, voor mij stond ook nog een paaltje, dat heeft denk ik ook maar iets van 2 cm gescheel of ik zat er tegenaan. Voor ik goed en wel in de gaten had van 'goh, dat ging net goed' was die aso-rijder al weg!! Niet normaal. Een vrouwtje op de fiets vroeg tenminste nog of het ging....pff! Gelukkig zit ik heel en gezond weer thuis met een onbeschadigde auto....

1 opmerking:

  1. Ja je hebt gekken op de weg, zo had ik vandaag iemand die de binnenbocht nam en daar reed ik..... schrik!! Ook goed gegaan, maar sommige mensen menen dat de hele weg van hun alleen is.

    Gelukkig ben je nog heel en is de auto ook niet beschadigd, maar wat zul je geschrokken zijn.

    Fijn sinterklaasweekend!

    Groetjes Sabine

    BeantwoordenVerwijderen