zondag 3 maart 2013

Een maand later

En toen was ik al weer één maand aan het thuis dialyeren. Het gaat allemaal goed! Heb gelukkig heel weinig alarmen, alleen om het tankje te wisselen met dialysaat of omdat de BVM te laag wordt, maar dat heb ik al zo vaak gehad dat ik wel weet wat ik daarmee moet doen. Heb wel een keer misgeprikt, auw! De eerste keer in mijn loopbaan...;) Dat was niet zo leuk en de dialyse daarna ook weer lekker zenuwachtig voor het prikken, maar het ging wel weer goed :).
Ook voor de eerste keer op controle geweest. Bloeduitslagen waren allemaal goed! Alleen de bloeddruk nog ietsje te hoog, dus nog een pilletje erbij. Verder mocht ik ook stoppen met de pillen voor de jicht, want ik kon nu echt geen aanvallen meer krijgen, maar jawel, afgelopen donderdag had ik weer een pijnlijk en rood gewricht :(. Dus moest vrijdag meteen naar de reumatoloog, want die wilde het wel eens zien. Heeft met de echo gekeken en ze zag inderdaad een ontsteking, maar er zat geen vocht bij het gewricht, dus ze kon niet prikken om te kijken of er kristallen in zitten die wijzen op jicht. Je hebt schijnbaar ook tientallen andere kristallen die dit soort klachten kunnen geven, dus waarschijnlijk heb ik geen jicht, maar iets wat daar op lijkt. Ik ben wel weer begonnen met de pilletjes, heb nu wel genoeg van die pijnlijke aanvallen gehad!!
 
Verder is het carnaval geweest, leuk en lekker druk. Heb veel saxofoon geblazen natuurlijk.
Van de week was ik lekker wezen uit eten met m'n zus en toen kreeg ik 'omdat ze zo trots op me zijn' een kaartje voor de Nationale Taptoe in september in de Ahoy! Yeah!!! Super leuk en super lief!! :D
Met het werk gaat ook alles goed, over 4 weken gaan we verhuizen naar een spiksplinternieuw ziekenhuis, echt zin in!! Ben benieuwd hoe dat gaat lopen!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het dialyseren goed gaat en de bloeduitslagen goed waren.
    Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben aan het surfen en via de toppers ben ik hier terecht gekomen. Ik ken je niet, maar ik wens je al het beste van de wereld toe met je gezondheid en alles wat je bezighoudt. Gr. Surfie de Surfer.

    BeantwoordenVerwijderen