vrijdag 30 maart 2012

IJmuiden

Afgelopen weekend was het héérlijk weer. En wie ging er een weekendje weg? IK!! Gezellig met een vriendin naar Ijmuiden. Zaterdagochtend kwam ze mij ophalen en na een kleine 2 uur waren we bij het hotel. We konden meteen naar de kamer, die was erg mooi (hadden we het natuurlijk ook op uitgezocht..haha)En leuk uitzicht op de haven.
Daarna liepen we naar de zee waar we een lekker hapje gingen eten. Boterhammen met twee kroketten, lekker Hollands hihi! Aan zee stond wel een koud windje, dat was een beetje jammer, dus gingen we weer verder. Daarna zijn we naar Beverwijk gereden. Geshopt! Best leuk centrum. Geurtje gekocht van H.ugo Boss. Rond 17uur waren we terug op de hotel kamer, lekker languit gelegen op onze heerlijke bedden en tv gekeken. Rond 18.30 gingen we uiteten bij de chinees naast het hotel. Héél lekker gegeten, maar het was wel echt veel. We hadden een rijsttafel met tweeën...Eerst een voorgerecht, daarna goed gevulde champignon soep en daarna nog onderstaande schaal:
's avonds nog tv gekeken en spelletjes gespeeld. Skipbo en Yathzee. Zondag lekker ontbeten en daarna zijn we naar Haarlem gereden, we wisten dat daar de winkels op zondag altijd open zijn, leuk!! Dus weer geshopt! Mooie schoenen gevonden! Vervolgens natuurlijk nog op het terras gezeten en van het zonnetje genoten. Rond 18.00uur waren we weer in IJmuiden. Gingen naar een strandtentje en hebben daar soep gegeten met brood.
Maandag zijn we naar de sauna geweest in Haarlem. Heerlijk!! Ook erg mooi daar. Het was niet druk dus dat was ook fijn. Tussendoor in het tuintje gezeten en van de zon genoten. Ook hadden we gereserveerd voor de hydrojet en een Thaise voetmassage, allebei heel relax! We hebben dus goed genoten!

1 opmerking:

  1. Ooh dat klinkt heerlijk, die schaal bij de chinees ziet er ook heerlijk uit. Mmmmm!!! Dat je genoten hebt spat door de pc heen en is fijn om te lezen. Geniet nog lekker na!! Goed ook om weer wat bij jou te kunnen lezen!

    Fijn weekend,

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen